Raadpleging

 

Het vertoeven in de wachtzaal is voor uw huisdier erg stresserend, zeker als hij/zij zich al niet te best voelt. Ook het samenzitten van meerdere dieren in één ruimte leidt meestal tot een minder leuk gevolg. Om het hond- en kattengevecht te beperken, werk ik graag op afspraak. Zo kunnen we een geschikt uur afspreken, dat het best in uw dagschema past.

 Indien het onmogelijk is om tot de praktijk te geraken, kunt u beroep doen op thuisbezoeken. Toch raad ik aan om zoveel mogelijk naar de praktijk te komen: de aanwezigheid van alle materialen en medicatie, laat mij toe om sneller en efficiënter te kunnen werken.

 

 

 

Wacht

U kan mij contacteren op het telefoonnummer: 051/70.50.28.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bereiken van maandag tot vrijdag tussen 8u en 19 uur, alsook op zaterdag tussen 8u30 en 12 uur.

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen consultaties op woensdag.

 

Spoedgevallen:

Voor dringende spoedgevallen kunt u mij van maandag tem zaterdagmiddag op 051/70.50.28  bereiken.

Om uw huisdier dringende zorgen te kunnen bieden tussen 19u en 8u alsook tijdens het weekend en op feestdagen, kunt u op ditzelfde nummer (051/70.50.28.) terecht. U wordt geholpen door mijzelf of door een collega van de wachtdienst (telefoonnummer wordt vermeld op het antwoordapparaat).

© 2010 Dierenarts Decoster -- Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode